Ståldörr - säkerhet på önskad nivå

En dörr av stål klarar att stå emot mycket under lång tid. De ska tåla slitage och vara säkra. Våra ståldörrar erbjuder säkerhet på många olika nivåer och dörrarna håller dessa säkerhetsnivåer under lång tid. Vi producerar både standard- och specialdörrar i vår egen fabrik i Frövi. Vi hjälper dig också med projektering och montering.

Varför bör man välja en ståldörr?

En ståldörr ger inte bara ett bättre inbrottsskydd den fungerar också som branddörr. En ståldörr forceras inte i första taget och fattar inte eld. Förutom att avgränsa branden hindrar den dessutom rökgasen att sprida sig vidare i fastigheten. I Sverige finns många lagar och regler som rör dörrar i fastigheter och allmänna utrymmen. Det kan handla om olika krav på säkerhetsklassade dörrar eller brandsäkra dörrar. Ståldörrar från Maxidoor är Typgodkända och CE-märkta ytterdörrar och finns i olika säkerhetsklasser - allt efter dina behov. I vissa miljöer kan man behöva sk. ljuddörrar som är ljuddämpande och stänger ute buller.

Här nedanför presenteras våra olika typer av dörrar lite närmre. Klicka dig vidare för att se dörrmodeller. Här till höger hittar du montageanvisningar.

Hampus Andersson är vår kontaktperson för ståldörrar. Han kan du nå på 0581-377 84 eller via e-post: hampus@maxidoor.se