MaxiDoor har sedan tidigare effektivt jobbat med 5S och nu har man tagit ytterligare ett steg för att förbättra arbetsmiljön

samt effektivisera ledet ytterligare i verkstäderna. Mikael Eriksson som är produktionstekniker på MaxiDoor har b.la ställt om lagerplatser, nya rullvagnar och flödet på bl.a montagelinjen och packningsutrymmen för att underlätta och snabba upp arbetet på områdena. Även planering för lackeringsavdelning är på gång och skall vara klart inom kort. Medarbetare ser det positivt med den nya omställningen.

Vi på MaxiDoor är glada att meddela att vi förvärvat Tollor AB av Håkan och Bengt Berglund.
Tollor har varit verksamma sedan 1953 vilket i princip är samtidigt som Frövi ståldörrar startade som senare blev MaxiDoor.
Tollor AB är nu ett dotterbolag till MaxiDoor.
Maxidoors tillverkning av Stålprofilsdörrar/Partier och ståldörrar med inriktning mot säkerhet kompletteras nu med en mindre stålpartitillverkning och aluminiumdörrar/partier (Sapa) i Göteborgsområdet.

Sista april 2018 gick Pomona-Gruppen in som huvudägare i Maxidoor AB.
Maxidoor kommer fortsätta vår satsning som en säker partner i byggbranschen genom att leverera kundspecifika dörr- och parti-lösningar inom bla. brand och säkerhet.
Pomona-gruppen och dess storlek och kompetens inom olika affärsområden hjälper oss i detta arbetet
 

Vi växer och behöver rekrytera en högskoleingenjör till oss. I rekryteringen samarbetar vi med IndustriSupport. Se länken för ytterligare information. Vid frågor, hör gärna av dig till Maxidoors VD Jens Gustafsson eller till Berndt Levin på Industrisupport. Vi vill ha din ansökan senast 28/2.

Länk till annonsen

Nu har vi fått vår nya hjärtstartare och även utbildning på den. Startaren sitter monterad i partiverkstaden.

Onsdagen den 15 februari hade vi celebert besök när Näringsminister Mikael Damberg och andra politiker fick ta del av vår verksamhet och våra åsikter. Vi pratade bl a om hur industrins behov kan matchas mot utbildningsinsatser. Läs mer i länken. http://www.na.se/orebro-lan/lindesberg/naringsministern-besokte-maxidoor-i-frovi